Image

ELOGISTICS Corporation va lansa un nou serviciu de transport containerizat de marfă între Craiova și Constanţa

Operatorul de servicii de transport containerizat ELOGISTICS Corporation face un pas important în strategia sa de dezvoltare și plănuiește deschiderea unui nou terminal intermodal la Craiova.

Citește mai mult
Image

ELOGISTICS – transport securizat cu lacăte inteligente

Preocuparea majoră în cadrul Elogistics Corporation o reprezintă îmbunătăţire a calităţii serviciilor oferite, motiv pentru care adaptarea la noile tehnologii și soluţii inteligente disponibile pe piaţă, menite să aducă plus valoare clienţilor actuali și potenţiali, este o prioritate a întregii echipe.

Citește mai mult
Image

Serviciul feroviar ELOG, care conectează România de la Est la Vest, continuă să se dezvolte

În ciuda provocărilor cu care se confruntă transportul intermodal în România, și pe fondul blocajelor international, Elogistics a reușit, odată cu lansarea primului tren care conectează Portul Constanţa cu zona de Vest, să aducă plus valoare atât pentru clienţii săi, cât și pentru întregul sector.

Citește mai mult
Image

Servicii integrate pentru transportul containerizat de mărfuri

Elogistics Corporation, cu sediul în Constanţa, și-a început activitatea în anul 2019 și este unul dintre cei mai noi furnizori de servicii integrate de transport containerizat rutier și feroviar de mărfuri de pe piaţa din România.

Citește mai mult
Image

Primul tren care conectează România de la Est la Vest

Furnizorul de servicii integrate de transport containerizat rutier și feroviar de mărfuri Elogistics Corporation aduce un nou serviciu pe piaţa de transport din România: primul tren bloc de marfă ce conectează Portul Constanţa de vestul României.

Citește mai mult

Reconectam Romania de la Est la Vest