Transport rutier intern

Cere oferta

Servicii de transport rutier intern
Servicii de transport rutier intern

Prin numărul mare de colaboratori din portofoliul nostru, facem tot posibilul să fim prezenti oricunde aveți nevoie. Dispunem de o flotă de peste 70 de camioane și suntem în continuă extindere a acesteia.

Ne propunem să livrăm bunurile clienților noștri într-o stare impecabilă, având posibilitatea să transportam mărfuri generale FTL, mărfuri periculoase și să realizăm inclusiv transporturi agabaritice

Transport feroviar intern

Cere oferta

Servicii de transport feroviar intern
Servicii de transport feroviar intern

Serviciile noastre de transport feroviar se adresează furnizorilor de servicii logistice precum: case de expediţii, linii maritime, iar prin soluţia pe care o propunem, ce include o conexiune feroviară regulată între estul și vestul ţării și un sistem de rezervare per vagon, oferim partenerilor noștri predictibilitate și posibilitatea a aduce valoare adaugată pentru clienţii finali, prin optimizarea lanţului de aprovizionare al acestora.

Încurajăm orientarea către serviciile de transport feroviar,întruât acesta răspunde totodată și unei alte probleme presante cu care se confruntă companiile:

  • Reducerea impactului asupra mediului și a amprentei de carbon.

Oferim un serviciu cu plecări săptămânale regulate între terminalul DP World din portul Constanţa și noul terminal intermodal Afluent Arad South Terminal din Arad, timpul de tranzit fiind de aproximativ 56 de ore. Trenul are în componenţă 23 vagoane pentru containere de tip SGGRSS 80’, permiţând transportul eficient al containerelor de 40’, dar și al celor de 20’.

Beneficii ale serviciului:

  • Acces la un serviciu integrat de transport combinat rutier - feroviar.
  • O soluţie eficientă din punct de vedere al costurilor și cu:

  • Impact redus asupra mediului înconjurător
  • O echipă dedicată, cu experienţă în domeniu, ce poate oferi consultanţă personalizată pentru fiecare client.
  • Procese digitalizate pentru a oferi transparenţă și eficienţă în procesul de transport, pentru a reduce costurile administrative și procedurile
  • Legături cu marile hub-uri logistice din Vestul și Sudul Europei, precum și cu Asia Centrală prin Middle Corridor.

Servicii de transport intermodal

Cere oferta

Servicii transport intermodal
Servicii de transport intermodal

Datorită unei combinații optime de moduri de transport, timpul de livrare se reduce, costurile scad și încărcarea rămâne în siguranță.

Analizăm nevoile individuale ale clienților și caracteristicile de transport, concentrându-ne pe optimizarea rutelor de livrare și a costurile de livrare intermodal, menținând un nivel ridicat de calitate a serviciilor

Servicii transport cereale

Cere oferta

Servicii transport cereale
Servicii transport cereale

Pe lângă serviciile de transport intermodal containerizat (pe cale ferată și rutieră), am adăugat în portofoliul nostru și serviciul de transport pentru cereale, mărfuri paletizate și big bags, pe cale ferată.

Pentru transportul cerealelor se folosesc vagoane UAGPS, în timp ce vagoanele de tip Habins (Ha) sunt folosite pentru mărfurile paletizate și big bags.Conexiunea de transport este din Portul Constanța la Terminalul Afluent, Arad.

Prin utilizarea vagoanelor Ha ne adresăm și companiilor care activează în industria de îngrășăminte și vizăm satisfacerea cererii pentru acest tip de produs în partea de vest a România. Îngrășămintele sunt transportate în saci mari de tip big bags.

Mărfurile paletizate și cele de tip big bags sunt transportate folosind vagoanele de tip Habins (Ha), de la toți operatorii portuari din Constanța, spre partea de vest a țării și sunt descărcate în terminalul Afluent din Arad.

Serviciul se adresează incluziv fermierilor și distribuitorii de îngrașăminte.

Cereale sunt transportate din terminalul din Arad, folosind vagoane UAGPS, spre Portul Constanța, catre orice operator portuar Acest serviciu este disponibil comercianților de cereal cât și fermierilor.